CHESTIONAR CU BEBELUSUL SEF - JOCURI CU CINE-I SEF ACASA

CHESTIONAR CU BEBELUSUL SEF - JOCURI CU CINE-I SEF ACASA

Cele mai populare JOCURI CU CINE-I SEF ACASA

Descrierea jocului Chestionar cu Bebelusul Sef:
Chestionar cu Bebelusul Sef e un joc interesant care va ofera sansa sa aflati daca puteti sa fiti un sef sau nu. Pentru a afla veti raspunde la o serie de intrebari primite chiar de la bebelusul sef din filmul Cine-i sef acasa. El va fi in dreapta si va pune intrebarile care vor fi afisate in centrul ecranului. Sub ele vor aparea variantele de raspuns, cate trei pentru fiecare intrebare, numerotate a, b, c. In acest joc cu mouse-ul trebuie sa alegeti un raspuns pentru fiecare intrebare. Jos puteti sa va vedeti progresul in acest joc cu intrebari si raspunsuri. La final veti afla daca puteti sa fiti un sef bun si veti primi mai multe informatii. Daca nu va place ar trebui sa incercati din nou. De data asta fiti mai atenti ce raspunsuri alegeti in acest joculet. E bine sa nu va grabiti daca vreti ca totul sa iasa bine si sa obtineti un rezultat frumos la test. Ar trebui sa cititi cu atentie fiecare intrebare si variantele de raspuns ca sa intelegeti. VEti avea de spus ce ati face in anumite situatii, cum v-ati comporta ca sef si asa mai departe. Acordati-ne un like daca va place acest joculet cu bebelusul sef.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Chestionar cu Bebelusul Sef acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the boss baby quiz, jocuri cu chestionare, jocuri cu intrebari si raspunsuri, jocuri q and a, jocuri cu cine-i sef acasa 2017, jocuri cu the boss baby, jocuri cu the boss baby: cine-i sef acasa, jocuri cu bebelusi, jocuri cu bebelusul sef,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 639 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Chestionar cu Bebelusul Sef, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Chestionar cu Bebelusul Sef!

Made by www.firstpixel.info