PUZZLE CU WORDGIRL - JOCURI CU WORDGIRL

ULTIMELE JOCURI CU WORDGIRL

PUZZLE CU WORDGIRL - JOCURI CU WORDGIRL

Cele mai populare JOCURI CU WORDGIRL

Descrierea jocului Puzzle cu Wordgirl:
Puzzle cu Wordgirl este un joc palpitant din categoria puzzleurilor. In acest joc aveti de facut un puzzle care e destul de dificil dupa parerea mea. Singurul lucru care face puzzleul acesta cu Wordgirl dificil este faptul ca piesele sunt deja amestecate cand incepeti, ceea ce inseamna ca nu vedeti cum trebuie sa arate puzzleul rezolvat, nu aveti nicio idee cum e imaginea cu eroina noastra din desene animate. Trebuie sa va dati seama singuri unde e locul pieselor. Imaginea are un contur negru si poate va puteti ajuta de acest lucru. Incercati sa faceti prima data conturul de la puzzle, sa gasiti piesele care au o linie neagra pe margine si apoi sa completati interiorul conturului cu restul pieselor. Cred ca aceasta ar fi cea mai simpla metoda de a face puzzleul repede. Cu cat mai repede il faceti cu atat mai multe puncte veti primi. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Incercati de mai multe ori daca nu va iese tocmai din prima sa faceti puzzleul cu Wordgirl. In acest joc e bine sa fiti agili si perspicace daca vreti un punctaj mare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Wordgirl acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: wordgirl puzzle, jocuri cu wordgirl 2017, jocuri cu wordgirl pbs kids, jocuri pbs kids,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 115 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Wordgirl, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Wordgirl!

Made by www.firstpixel.info