TREASEUL CAMIOANELOR - JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

ULTIMELE JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

TREASEUL CAMIOANELOR - JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

Cele mai populare JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

Descrierea jocului Treaseul Camioanelor:
Treaseul Camioanelor este unul din cele mai interesante jocuri aparute din categoria orasului camioanelor. In acest joc trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini obiectivul cu succes si anume sa ajutati cat mai multe camioane sa traverseze groapa de gunoi. Din stanga pornesc camioanele iar in dreapta trebuie sa ajunga. Trebuie sa rotiti bucatile de drum, sa le pozitionati astfel incat sa faceti trasee pentru camioane astfel incat sa traverseze curtea de gunoaie. Cu cat mai multe ajutati sa treaca inainte ca timpul sa se termine cu atat mai multe puncte veti primi in acest joculet. Trebuie sa fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune. Acordati-ne un like daca va place jocul si dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti in topul jucatorilor. Puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre joc, partile lui pozitive si partile negative. In acest joc aveti nevoie de mouse pentru a roti bucatile de drum dand click pe ele pana ajung in pozitia dorita de voi. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Treaseul Camioanelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: junkyard jam, jocuri cu orasul camioanelor 2017, jocuri cu orasul camioanelor nick jr, jocuri nick jr, jocuri treehouse, jocuri cu camioane, jocuri trucktown,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 219 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Treaseul Camioanelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Treaseul Camioanelor!

Made by www.firstpixel.info