PUZZLE CU FETITA FAMILIEI HAPPOS - JOCURI CU FAMILIA HAPPOS

PUZZLE CU FETITA FAMILIEI HAPPOS - JOCURI CU FAMILIA HAPPOS

Cele mai populare JOCURI CU FAMILIA HAPPOS

Descrierea jocului Puzzle cu Fetita Familiei Happos:
Puzzle cu Fetita Familiei Happos este un joc dragut oferit de site-ul nostru pentru toti fanii serialului de desene animate de la Boomerang numit Familia Happos. In acest joc toti copiii trebuie sa munceasca din greu sa faca un puzzle. Spun asta deoarece e un puzzle destul de mare, cu piese multe si nu e chiar atat de usor precum pare sa il rezolvati cu succes. In acest joculet veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas si anume sa puneti piesele la locul lor astfel incat sa formati imaginea cu familia Happos. Spuneti-ne intr-un comentariu cat de repede ati facut acest puzzle cu eroii nostri din desene animate si asa puteti sa va comparati scorul cu alti jucatori. Daca nu reusiti din prima sa faceti repede puzzleul astfel inca sa aveti o sansa la topul jucatorilor, nu renuntati ci fiti perseverenti. Daca faceti de mai multe ori puzzleul sunt sigur ca veti reusi sa il faceti din ce in ce mai repede. In dreapta aveti butonul pe care trebuie sa apasati pentru a face piesele sa se amestece. In imagine o aveti in prim plan pe fetita din familia Happos.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Fetita Familiei Happos acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the happos family puzzle, jocuri puzzle cu familia happos, jocuri cu familia happos 2017, jocuri cu familia happos boomerang, jocuri boomerang, jocuri cu hipopotami, jocuri the happos family,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 441 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Fetita Familiei Happos, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Fetita Familiei Happos!

Made by www.firstpixel.info