ELMO SI BRIOSELE - JOCURI CU STRADA SESAMI

ELMO SI BRIOSELE - JOCURI CU STRADA SESAMI

Cele mai populare JOCURI CU STRADA SESAMI

Descrierea jocului Elmo si Briosele:
Elmo si Briosele este un joc dragut in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa faceti niste briose speciale alaturi de Elmo, eroul nostru din Strada Sesame. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti pentru a termina jocul aceasta cu succes, nu va faceti griji dearece fie la inceput fie pe parcurs veti primi anumite indicatii care va vor ajuta. In plus o sageata va fi langa voi pe parcursul jocului si va va arata tot ce trebuie sa faceti pas cu pas. Inainte sa treceti la provocarea creativa de a face briose va trebui sa rasfoiti o carte unde va fi prezentata o aventura a eroului nostru din desene animate. La final trebuie sa faceti briosele. Puteti sa puneti briosa pe o coala alba de hartie si apoi puteti sa o personalizati. In centru e coala alba iar in stanga si in dreapta aveti lucrurile necesare pentru a face briosele. La final veti vedea o imagine frumoasa cu Elmo si familia lui servind din briosele facute de voi. Sunt sigur ca va veti descurca bine daca sunteti atenti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elmo si Briosele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu briose, jocuri cu elmo, elmos special cupcakes, jocuri cu strada sesami noi, jocuri cu strada sesami 2017, jocuri sesame street, jocuri cu muppets, jocuri cu papusile muppets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 429 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elmo si Briosele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elmo si Briosele!

Made by www.firstpixel.info