PRIN PADURE PUZZLE - JOCURI CU PRIN PADURE

ULTIMELE JOCURI CU PRIN PADURE

PRIN PADURE PUZZLE - JOCURI CU PRIN PADURE

Cele mai populare JOCURI CU PRIN PADURE

Descrierea jocului Prin Padure Puzzle:
Prin Padure Puzzle este un nou joc din categoria puzzleurilor, un joc in care trebuie sa dati dovada de atentie, perspicacitate, agilitate si mai ales indemanare. Pentru a avea sansa sa va duceti la bun sfarsit sarcinile in acest nou joculet aparut pe site-ul nostru trebuie sa dati dovada de calitatile prezentate mai sus de echipa noastra. Trebuie sa faceti un puzzle cu eroii din noul serial, Prin Padure, ca a va indepliniti obiectivul cu succes. De obicei aveti sansa sa analizati bine imaginea inainte ca sa amestecati piesele, dar aici nu aveti aceasta sansa decat trei secunde deci incercati sa memorati cat mai bine imaginea cu Rider si Wolfie, personajele principale din serial care apar in prim plan in acest joc de puzzle. Daca stiti cum arata imaginea va veti da seama mult mai usor unde e locul fiecarei piese. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Ca sa reusiti asta intr-un joc puzzle, trebuie sa faceti puzzleul cat puteti de repede. Nu e simplu deloc, dar cred ca va veti descurca bine daca munciti din greu, daca sunteti agili

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Prin Padure Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: through the woods jigsaw, jocuri puzzle cu rider si wolfie, jocuri cu prin padure 2017, jocuri through the woods, jocuri curious world, jocuri cu rider si wolfie,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 199 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Prin Padure Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Prin Padure Puzzle!

Made by www.firstpixel.info