BATALIA NICKELODEON - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

BATALIA NICKELODEON - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Batalia Nickelodeon:
Batalia Nickelodeon este un joc dragut in care tot ce trebuie sa faceti este sa distrugeti virusii care ies in calea voastra. Puteti sa alegeti cu ce personaj de la Nickelodeon veti fi si puteti sa va alegeti si un ajutor. Ca sa va controlati eroul aveti nevoie de sageti sau de mouse. PErsonajul trage singur in inamici deci voi trebuie doar sa il coordonati. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Odata ajunsi acolo daca vreti sa va pastrati locul trebuie sa continuati sa jucati, sa incercati sa va depasiti recordul personal. DAca sunteti loviti de virusi veti pierde din viata si daca vi se termina viata veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Incercati din nou si cred ca veti face o treaba mult mai buna in acest joc cu eroii de la Nickelodeon din serialele Spongebob, casa galagioasa, Power Rangers si asa mai departe. Acordati-ne un like daca va plac astfel de jocuri cu mai multe seriale.

Instructiuni: folositi mouse-ul sau sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Batalia Nickelodeon acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: nickelodeon blaster squad, jocuri cu virusi, jocuri cu virusuri, jocuri cu casa galagioasa 2017, jocuri cu casa galagioasa nickelodeon, jocuri cu the loud house 2017, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5604 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Batalia Nickelodeon, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Batalia Nickelodeon!

Made by www.firstpixel.info