MAMICA BARBIE LA CUMPARATURI - JOCURI BARBIE

MAMICA BARBIE LA CUMPARATURI - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Mamica Barbie la Cumparaturi:
Mamica Barbie la Cumparaturi este unul din cele mai palpitante jocuri din categoria barbierelor in care veti avea multe provocari alaturi de Barbie iar partea cea mai dificila este ca jocurile sunt pe timp. DAca nu terminati o provocare inainte ca timpul sa se scurga veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile. In primul nivel trebuie sa adunati niste monede cu Barbie astfel incat sa aveti bani de cumparaturi. Aveti nevoie de 200 de monede pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Sus aveti cronometrul si acolo puteti sa vedeti si cate monede ati prins in cosul lui Barbie. Cu mouse-ul o veti misca pe eroina de la stanga la dreapta ca sa prinda monedele care vin de sus. Daca terminati nivelul cu succes veti trece mai departe, acolo unde aveti de facut cumparaturile. Veti primi lista in partea de sus si acolo e si timpul. Daca nu terminati la timp cumparaturile veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput nu doar acel nivel. Fiti pe faza si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mamica Barbie la Cumparaturi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu barbie la cumparaturi, jocuri cu cumparaturi, mommy barbie goes shopping, jocuri cu shopping, jocuri cu mamica barbie, jocuri barbie noi, jocuri cu barbi, jocuri cu barbie 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2167 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mamica Barbie la Cumparaturi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mamica Barbie la Cumparaturi!

Made by www.firstpixel.info