MASHA SI URSUL CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul Carti de Memorie:
Masha si Ursul Carti de Memorie este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a gasi cat mai repede perechiile de carti. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a cauta perechiilede carti. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a intoarce cartile doua cate doua pentru a vedea daca sunt la fel sau nu. In acest joc va trebui sa fiti agili deoarece numai asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. ACordati-ne un like daca va plac jocurile cu Masha si Ursul si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre jocurile de memorie cu Masha. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. In acest joculet cu Masha si cu ursul trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa gasiti cartile perechi intr-un timp scurt. Un scor bun va poate face faimos. DAca nu il adunati din prima incercati din nou si sunt sigur ca va veti descurca de minune.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul Carti de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu masha si ursul 2017, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 704 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul Carti de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul Carti de Memorie!

Made by www.firstpixel.info