PUZZLE CU DIGBY SI FIZZI - JOCURI CU DRAGONUL DIGBY

PUZZLE CU DIGBY SI FIZZI - JOCURI CU DRAGONUL DIGBY

Cele mai populare JOCURI CU DRAGONUL DIGBY

Descrierea jocului Puzzle cu Digby si Fizzi:
In acest joc cand sunteti pregatiti sa rezolvati puzzleul cu Digby Dragonul trebuie sa apasati pe butonul din dreapta ecranului astfel incat sa faceti piesele sa se amestece. Trebuie sa fiti agili in acest jouclet daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, daca vreti sa demonstrati cat sunteti de buni la puzzleuri. In acest joc in imagini veti vedea dragonul alaturi de cea mai buna prietena a lui si anume pe Fizzi. In acest joc dupa ce piesele se amesteca trebuie sa le puneti la locul lor cu grija folosind mouse-ul. DAti tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru sau chiar un g plus, deoarece acest lucru ne ajuta sa il promovam mai mult. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa va exprimati opinia despre cele experimentate in acest joc. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti si cat de repede ati facut puzzleul cu Digby si Fizzi. In acest joc e bine sa fiti agili si perseverenti daca vreti sa ajungeti pe podium.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Digby si Fizzi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: digby and fizy puzzle, jocuri puzzle cu digby dragonul, jocuri cu dragonul digby 2017, jocuri cu dragonul digby nick jr, jocuri nick jr, jocuri digby dragon, jocuri cu dragoni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 295 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Digby si Fizzi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Digby si Fizzi!

Made by www.firstpixel.info