SUPER ELMO - JOCURI CU STRADA SESAMI

SUPER ELMO - JOCURI CU STRADA SESAMI

Cele mai populare JOCURI CU STRADA SESAMI

Descrierea jocului Super Elmo:
Super Elmo este unul din jocurile interesante aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa il ajutati pe Elmo sa ajunga cat mai sus si sa adune de pe nori tot felul de litere. Vor aparea mai multi nori iar pe ei sunt litere. O voce va va spune ce litera trebuie sa adunati cu Elmo. Daca adunati literele gresite veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa fiti atenti sa nu adunati alte literele decat cele pe care vi le spune vocea. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joc cu strada sesame. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Super Elmo si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre joc. Puteti sa ajungeti in topul jucatorilor doar daca ajungeti foarte sus sarind de pe un nor pe altul cu super Elmo, eroul nostru de pe strada Sesame. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va deplasa de la stanga la dreapta astfel incat sa adunati literele de pe nori. Aveti grija sa sariti pe norii potriviti ca sa adunati literele alaturi de Elmo.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Elmo acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu elmo, super elmos abc jump, jocuri cu strada sesami noi, jocuri cu strada sesami 2017, jocuri sesame street, jocuri cu muppets, jocuri cu papusile muppets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 384 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Elmo, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Elmo!

Made by www.firstpixel.info