CROITOR PENTRU BALUL MALEFIC - JOCURI CU DESCENDENTII

CROITOR PENTRU BALUL MALEFIC - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Croitor Pentru Balul Malefic:
Croitor Pentru Balul Malefic este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa faceti pentru o fata cea mai tare tinuta pentru balul de absolvire de la liceul malefic. In acest joc va trebui sa gasiti niste obiecte ascunse in salonul croitorului. Trebuie sa gasiti un metru, niste ace, ata si asa mai departe alte elemente care va vor ajuta in nivelul doi sa faceti tinuta. Aveti un minut sa gasiti obiectele necesare la croitor. Daca nu le gasiti la timp veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Fata de la Descendentii are nevoie de voi deci dati tot ce aveti mai bun sa o ajutati. Dupa ce gasiti toate obiectele trebuie sa treceti mai departe in al doilea nivel unde aveti de facut tinuta. Va veti folosi de obiectele din dreapta pentru a crea o super tinta petru bal. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru sau chiar un g plus, deoarece acest lucru ne ajuta sa il promovam mai mult.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Croitor Pentru Balul Malefic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: wicked high school prom tailor, jocuri cu croitori, jocuri cu descendentii 2017, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4710 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Croitor Pentru Balul Malefic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Croitor Pentru Balul Malefic!

Made by www.firstpixel.info