JUSTIN BIEBER DEVINE MONSTRU - JOCURI CU JUSTIN BIEBER

JUSTIN BIEBER DEVINE MONSTRU - JOCURI CU JUSTIN BIEBER

Cele mai populare JOCURI CU JUSTIN BIEBER

Descrierea jocului Justin Bieber Devine Monstru:
Justin Bieber Devine Monstru este un joc dragut in care tot ce trebuie sa faceti este sa il faceti pe Justin monstru. Trebuie sa fiti atenti la indicatiile primite deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes, numai asa veti reusi sa il faceti pe Justin un super monstru ca sa il ajutati sa intre la licelul Monster High. In acest joculet oferit de site-ul nostru ca pot spune ca aveti nevoie numai de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas. Trebuie sa aplicati un fel de fond de ten pe toata pielea lui ca sa o faceti sa arate ca cea a monstrilor. In jurul lui Justin sunt tot felul de monstri care ajuta la transformarea lui. In categoria jocurilor cu Monstri aveti multeprovocari, sunt sigur ca aceasta va fi una din preferatele voastre. Trebuie sa ii puneti lentile de contact ca sa arate ca super monstri si asa mai departe. Cand terminati prima etapa a transformarii trebuie sa treceti la al doilea nivel unde trebuie sa imbracati vedeta. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune. acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Justin Bieber de pe site-ul nostru.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Justin Bieber Devine Monstru acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: monsterfy justin bieber, jocuri cu justin bieber de imbracat, jocuri cu justin bieber noi, jocuri cu justin bieber 2017, jocuri justin bieber,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 933 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Justin Bieber Devine Monstru, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

oiioio a spus 28.03.2017

oioioioio

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info