BASCHET CU ANNEDROII - JOCURI CU ANNEDROIZII

BASCHET CU ANNEDROII - JOCURI CU ANNEDROIZII

Cele mai populare JOCURI CU ANNEDROIZII

Descrierea jocului Baschet cu Annedroii:
Baschet cu Annedroii e un joc palpitant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a da cat mai multe cosuri. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a seta robotul, pentru a alege directia in care va arunca cu mingea, pozitia lui in teren si puterea prin care va arunca mingea de baschet ca sa intre in cos. Incercati sa dati cat mai multe cosuri inainte ca timpul sa se termine. Cosul se va muta dupa fiecare aruncare in caz ca inscrieti. In acest joculet trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium acolo unde sunt doar cei mai buni jucatori din lume. Fiti atenti la indicatiile primite in acest joc mai ales la inceput de la eroii de la Disney deoarece va vor spune cum sa procedati pentru a controla robotii jucatori de baschet. Incercati sa adunati un scor mare daca vreti sa demonstrati cat sunteti de buni. Nu uitati sa ne acordati un like daca va place noul joc cu annedroizii de la Disney Channel. Daca vedem ca va place va com aduce mai multe de acest fel. Puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre joc, partile lui pozitive si partile negative.

Instructiuni: foloiti mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baschet cu Annedroii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: junkyard jam, jocuri cu roboti, jocuri cu aruncari la cos, jocuri cu baschet, jocuri cu annedroizii 2017, jocuri cu annedroizii disney channel, jocuri disney channel, jocuri annedroids, jocuri cu droizi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 511 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baschet cu Annedroii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mustata iris maria a spus 01.04.2017

Nu se încarcă jocul,data trecută când l-am jucat era perfect.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info