SECRETELE STRAZII HUNTER - JOCURI CU STRADA HUNTER

ULTIMELE JOCURI CU STRADA HUNTER

SECRETELE STRAZII HUNTER - JOCURI CU STRADA HUNTER

Cele mai populare JOCURI CU STRADA HUNTER

Descrierea jocului Secretele Strazii Hunter:
Secretele Strazii Hunter e un joc dintr-o noua categorie plina de peripetii, categorie inspirata dintr-un serial Nickelodeon. In acel serial foarte interesante este vorba despre cinci adolescenti care au fost crescuti de o familie adoptia deoarece ai au fost abandonati cand erau mici. Copiii au crescut intr-o casa frumoasa cu oameni iubitori si nimic nu le-a lipsit. Cei cinci se inteleg de minune si nu se cearta niciodata, deoarece au fost foarte bine educati si crescuti. Se pare ca intr-o zi fericirea lor se termina atunci cand parintii lor adoptivi dispar fara urma. Copiii vor sa lucreze impreuna pentru a rezolva misterul si a-si gasi parintii pe care ii iubesc enorm. Sunt sigur ca va va placea serialul plin de peripetii si mister, dar pana la aparitia lui aici puteti sa interactionati cu personajele principale. Puteti sa va jucati cu Anika, Daniel, Sal si ceilalti copii din serial aici in acest joculet. Veti gasi un cufar plin de obiecte pe care le puteti da copiilor. Ei vor interactiona cu ele daca stiu. Spre exemplu in cufar e un skateboard dar nu toti stiu sa se dea cu el. Daca il dati cuiva care stie, se va juca cu el prin camera, dar daca il dati cuiva care nu stie, nu va face nimic. Sunt sigur ca va veti amuza in acest joculet cu strada Hunter.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Secretele Strazii Hunter acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: secrets of hunter street, jocuri de interactiune, jocuri cu strada hunter 2017, jocuri cu strada hunter nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri hunter street,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 245 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Secretele Strazii Hunter, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Secretele Strazii Hunter!

Made by www.firstpixel.info