FEMEIA PISICA DE IMBRACAT - JOCURI CU SUPER EROINELE DC

FEMEIA PISICA DE IMBRACAT - JOCURI CU SUPER EROINELE DC

Cele mai populare JOCURI CU SUPER EROINELE DC

Descrierea jocului Femeia Pisica de Imbracat:
Femeia Pisica de Imbracat e un joc interesant in care va trebui sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas si anume pentru a imbraca o fata. Aceasta nu e orice fata, este una din super eroinele DC. Va trebui sa folositi mouse-ul sa aveti grija de eroina, sa ii creati o super tinuta. Aceasta fata se numeste Selina Kyle dar cand e o super eroina si isi poarta masca, devina femeia pisica. In categoria jocurilor cu super eroinele dc aveti multe jocuri de acest fel, care sunt in special pentru fete, dar si pentru baietii care vor sa devina designeri sau stilisti. In acest joc puteti sa o imbracati pe Selina, ca pe o fata normala, sau puteti sa ii faceti un super costum ca sa devina Femeia pisica. Depinde doar de voi cum vreti sa faceti tinuta frumoasei fete in acest joc. Acest joc de moda va ofera o gama variata de haine frumoase, incaltaminte si accesorii deosebite pentru modelul vostru deci nu aveti de ce sa va faceti griji, sunt sigur ca veti gasi ceva care sa va placa. Aveti incredere in talentul vostru si fiti atenti la detalii, asa sunt sigur ca veti face o tinuta superba.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Femeia Pisica de Imbracat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cat woman, jocuri cu femeia pisica, jocuri cu selina kyle, jocuri cu cat woman de imbracat, cat woman real name selina kyle, jocuri cu super eroinele dc 2017, jocuri cu super eroi, jocuri cu eroii dc, jocuri cu dc, jocuri dc superhero girls,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1327 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Femeia Pisica de Imbracat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Femeia Pisica de Imbracat!

Made by www.firstpixel.info