CAINELE ROCK DE MEMORIE - JOCURI CU CAINELE ROCK

CAINELE ROCK DE MEMORIE - JOCURI CU CAINELE ROCK

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE ROCK

Descrierea jocului Cainele Rock de Memorie:
Cainele Rock de Memorie este un joc dragut in care trebuie sa dati dovada de atentie, indemanare si o buna memorie pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a gasi repede perechiile de carti cu citare. Cainele rock e alaturi de voi si va sustine sa gasiti toate perechiile cat mai repede. E posibil ca jocul aceasta de memorie cu cainele rock sa fie mai usor in primele niveluri, deoarece veti primi si indicatii care va vor ajuta sa le completati, dar acest lucru nu trebuie sa va influenteze sa subestimati dificultatea jocului. De cele mai multe ori pe masura ce treceti in nivelurile superioare ale acestui joculet lucrurile se complica si veti da de obstacole care va vor da batai de cap. In dreapta aveti cartile cu chitare pe ele. Sunt chitare pentru rock, sunt sigur ca le veti indragi mai ales daca sunteti pasionati de aceasta muzica, de aceste instrumente. Cu cat mai repede gasiti prechiile de carti cu atat mai mare scor veti primi. La final scorul va poate duce in topul jucatorilor dar nu e chiar asa de greu precum pare. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti scorul vostru.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cainele Rock de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rock dog guitar matching, jocuri de memorie, jocuri cu chitare, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu cainele rock 2017, jocuri cu rock dog, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 474 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cainele Rock de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cainele Rock de Memorie!

Made by www.firstpixel.info