CANTA CU ANGUS - JOCURI CU CAINELE ROCK

CANTA CU ANGUS - JOCURI CU CAINELE ROCK

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE ROCK

Descrierea jocului Canta cu Angus:
Canta cu Angus este un joc foarte palpitant din categoria cainelui Rock in care trebuie sa cantati la chitara. Trebuie sa urmati exact pasii pe care ii faceti Angus cand canta. El va atinge anumite corzi ale chitarii si trebuie sa tineti minte ordinea lor ca sa puteti reproduce sunetele pe care el le-a facut. daca gresiti o singura nota veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Angus va incepe usor cu doar trei note dar pe masura ce avansati numarul lor creste. Va trebui sa fiti din ce in ce mai atenti sa tineti minte notele. Pentru a interactiona cu lucrurile din jur, pentru a va indeplini sarcinile in acest joculet veti avea nevoie doar de mouse-ul vostru, de nimic altceva. dati tot ce aveti mai bun pentru a rezista cat mai mult in acest joc de cantat cu Angus ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. Trebuie sa fiti perseverenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce parere avesti despre Angus ca antrenor la chitara.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Canta cu Angus acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: angus scatergoods school of rock, jocuri cu agnus, jocuri de cantatla chitara, jocuri cu cainele rock 2017, jocuri cu rock dog, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 755 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Canta cu Angus, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Canta cu Angus!

Made by www.firstpixel.info