CAINELE ROCK SI VERSURILE - JOCURI CU CAINELE ROCK

CAINELE ROCK SI VERSURILE - JOCURI CU CAINELE ROCK

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE ROCK

Descrierea jocului Cainele Rock si Versurile:
Cainele Rock si Versurile este un joc interesant pentru toti baietii si toate fetele ce iubesc filmul de animatie Cainele Rock. Trebuie sa completati versurile din melodiile lui cu cuvintele care lipsesc. Veti vedea niste versuri sus si acolo va fi cate un cuvant lipsa. Vi se va arata cate litere are cuvantul si daca este verb, substantiv sau adjectiv. Sub versuri aveti variantele de raspuns, de obicei trei variante. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa dati click pe raspunsul care credeti ca este corect. Daca gresiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Cainele Rock are incredere in voi ca veti incerca din nou si sunt sigur ca va veti descurca de minune. In acest joc veti invata multe melodii alaturi de cainele rock care dupa ce terminati de completat versurile va canta pentru voi. Daca nu sunteti multumiti de rezultat sunt sigur ca veti dori sa incercati din nou sa demonstrati ca puteti mai bine. Fiti pe faza si cred ca veti descurca de minune in acest joculet cu cainele rock. Dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti in topul jucatorilor.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cainele Rock si Versurile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rock dog mixed up lyrics, jocuri cu melodii, jocuri cu versuri, jocuri cu cainele rock 2017, jocuri cu rock dog, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 643 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cainele Rock si Versurile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cainele Rock si Versurile!

Made by www.firstpixel.info