TRENUL SPATIAL - JOCURI CU TRENURI

TRENUL SPATIAL - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Trenul Spatial:
Un nou joc cu trenuri, insa de data aceasta un tren al extraterestrilor pe care va trebui sa il conduci in spatiu, un tren care nu functioneaza pe sine ferate, acesta merge cu jeturi de rachete, cu propulsie si alaturi de care va trebui sa transporti cat mai multe dintre creaturile spatiale de la o statie la alta, castigand puncte bonus alaturi de care poti sa ajungi in topul jucatorilor. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa reusesti sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai, sa nu te accidentezi de diferitele obstacole din spatiu, si sa reusesti sa ai toti extraterestrii transportati cu bine la destinatia traseului.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci Trenul Spatial si sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenul Spatial acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri in spatiu, jocuri cu trenuri si extraterestrii, jocuri cu trenuri si rachete, jocuri cu trenuri spatiale, jocuri cu trenuri de pasageri, jocuri cu trenuri de oameni, jocuri cu trenuri de transport pasageri, jocuri cu trenuri de transport oameni, jocuri cu trenuri care cara, jocuri cu trenuri care transporta, jocuri cu trenuri rapide, jocuri cu trenuri sageata albastra,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51160 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenul Spatial, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

NCGHGGG a spus 12.12.2017

HFBGFJHBGGH

VIORICA a spus 01.02.2015

SE INCARCA GREU

percaiacov@yahoo.com a spus 01.05.2014

e super tare

RARES a spus 29.03.2014

ESTE FOARTE TARE

elena a spus 08.02.2014

e foarte naspa si nasol

alex a spus 08.02.2014

e tare si e bun lam terminat tot

alex a spus 29.12.2013

este greu ca vin multi

stefanescu cristian a spus 09.12.2013

de ce nu se misca jocul ăsta sebi?

sebi a spus 26.10.2013

este nasol jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info