LILI DE MEMORIE - JOCURI CU LILI

ULTIMELE JOCURI CU LILI

LILI DE MEMORIE - JOCURI CU LILI

Cele mai populare JOCURI CU LILI

Descrierea jocului Lili de Memorie:
Lili de Memorie este unul din cele mai noi jocuri de indemanare aparute pe sit-eul nostru in care trebuie sa dati dovada de atentie, indemanare si mai ales o memorie foarte buna. Veti urmari niste reflectoare aprinzandu-se si trebuie sa tineti minte ordinea. La inceput se va aprinde unul, dupa care doua, dupa care trei si asa mai departe tot mai multe, deci la inceput va fi simplu sa tineti minte si sa redati ordinea dar pe masura ce avansati lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil. Cand gresiti jocul se termina si veti primi puncte in functie de cum v-ati descurcat pana atunci. Trebuie sa va straduiti in acest joculet de memorie cuLili, eroina din noul serial de desene animate, pentru a aduna un scor cat mai mare daca doriti sa va faceti remarcati in fata celorlalti jucatori, daca vreti o sansa sa ajungeti pe podium. Ca sa reusiti aveti nevoie de determinare, nu e chiar atat de usor precum pare. Aveti nevoie de mouse sa va jucati, sa dati click pe reflectoare ca sa le aprindeti in exact ordinea in care s-au prins prima data. Nu e simplu dar daca sunteti atenti cred ca va veti descurca foarte bine si Lili va fi foarte mandra de voi indiferent de rezultat.

Instructiuni: use the mouse
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lili de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, lili memory, jocuri cu lili 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 130 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lili de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lili de Memorie!

Made by www.firstpixel.info