DEEP.IO - JOCURI KIZI

DEEP.IO - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului Deep.io:
Deep.io este unul din cele mai noi jocuri online aparute pe site-ul nostru unde veti avea parte de tot felul de provocari. Scopul e sa cresteti cat mai mare si sa adunati cat mai multe puncte. Undeva veti avea afisat locul vostru pe podium intr-un clasament live format din toti jucatorii de la acel moment. Veti juca alaturi de jucatori din intreaga lume. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in aceste jocuri online. Trebuie sa va alegeti un caracter si sa va alegeti o porecla dupa care veti incepe. Jocul se desfasoara in adancurile oceanului unde trebuie sa inotati si sa adunati bonusuri ca sa deveniti tot mai mare, sa castigati experienta. puteti si sa comunicati cu alti jucatori printr-un chat afisat in partea dreapta a ecranului. Nu uitati sa ne acordati un like daca va place acest joc online oferit de site-ul nostru. Daca vedem ca va place va vom aduce mai multe de acest fel. Puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre joc, partile lui pozitive si partile negative. Daca sunteti prinsi de un jucator mai mare veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Nu renuntati deoarece numai prin perseverenta veti deveni cei mai buni.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Deep.io acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri multiplayer, jocuri io online, jocuri io, jocuri io multiplayer, deep.io online, jocuri kizi noi, jocuri kizi 2017, jocuri kizi 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 377 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Deep.io, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Deep.io!

Made by www.firstpixel.info