ELSA IN REVISTA FACULTATII - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

ELSA IN REVISTA FACULTATII - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Elsa in Revista Facultatii:
Elsa in Revista Facultatii este un joc dedicat fetelor aparut in exclusivitate aici pe site-ul nostru, cel mai bun site de jocuri din tara. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile ps cu pas, pentru a ajuta-o pe printesa Elsa sa faca o super revista. Ea este redactor la revista facultatii si are nevoie de voi sa termine urmatorul numar la timp. Printesele Disney de la facultate au incredere ca Elsa va termina revista la timp deci dati tot ce aveti mai bun sa o ajutati pe eroina voastra din filmul de animatie Regatul de gheata. Va trebui sa decorati revista, sa alegeti conturul ei, sa alegeti ce titluri vor fi pe coperta, cu ce culoare va fi vopsita coperta, ce imagine e pe coperta si asa mai departe. Pe coperta puteti sa puneti imagini cu printesele de la Disney. La final colegele Elsei va vor spune ce cred despre revista pe care ati facut-o. Dati tot ce aveti mai bun sa le impresionati. Va trebui sa va folositi de mouse-ul vostru in acest joc pentru a faca fata provocarilor, pentru a va indeplini obiectivul pas cu pas. Daca aveti nevoie de alte butoane va vom informa sau veti primi indicatii in joc.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elsa in Revista Facultatii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: elsa college magazine, jocuri cu reviste, jocuri cu elsa, jocuri cu printesa elsa, jocuri cu regatul de gheata noi, jocuri cu regatul de gheata 2017, jocuri frozen,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1005 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elsa in Revista Facultatii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elsa in Revista Facultatii!

Made by www.firstpixel.info