MUZICA CU OBIECTE CASNICE - JOCURI CU ZINGZILLAS

MUZICA CU OBIECTE CASNICE - JOCURI CU ZINGZILLAS

Cele mai populare JOCURI CU ZINGZILLAS

Descrierea jocului Muzica cu Obiecte Casnice:
Muzica cu Obiecte Casnice e cel mia nou joculet aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati dovada de atentie, indemanare si mai ales ureche muzicala pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a face super muzica alaturi de eroii vostri din desene animate. In acest joc veti canta folosind obiecte din bucatarie. Veti putea folosi diferite pahare, blenderul, ciuveta si asa mai departe alte lucruri. Fiti atenti si sunt sigur ca veti face super muzica. Testati pentru prima data fiecare obiect sa vedeti ce sunet scoate si apoi incercati sa faceti muzica cu obiectele. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul acesta din categoria jocurilor cu zingZillas, deoarece acest lucru ne ajuta sa il promovam mai mult. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa va exprimati opinia despre cele experimentate in acest joc. Incercati sa faceti super melodii si salvati-le daca va plac cum au iesit. In acest joculet e foarte bine sa fiti atenti la detalii ca muzica sa fie perfecta. Incercati de mai multe ori sa faceti muzica buna cu eroii de la ZingZillas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Muzica cu Obiecte Casnice acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: beat blender, jocuri cu muzica, jocuri cu zingzillas 2017, jocuri cu zingzillas cbeebies, jocuri cbeebies,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 416 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Muzica cu Obiecte Casnice, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Muzica cu Obiecte Casnice!

Made by www.firstpixel.info