SUPERHEX.IO - JOCURI KIZI

SUPERHEX.IO - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului SuperHex.io:
SuperHex.io este un super joc tare interesant in care aveti sansa sa jucati cu alti jucatori live, cu jucatori din intreaga lume nu doar din Romania. Aveti chiar si un chat undeva in partea dreapta pe care il puteti folosi pentru a vorbi cu alti jucatori. Aveti grija sa nu folositi un limbaj nepotrivit deoarece veti fi blocati si nu veti mai putea juca cateva ore. In acest joc trebuie sa va evoluati caracterul ca sa deveniti tot mai mare, sa primiti cat mai multe puncte deoarece numai asa va puteti croi drum catre topul celor mai buni jucatori din lume. Daca va plac aceste jocuri online aparute pe site-ul nostru puteti sa ne dati un like si vom incerca sa va aducem cat mai multe. Intr-un comentariu puteti sa ne spuneti care a fost recordul vostru si asa puteti compara scorul si cu a altor personaje. In acest joc cu mouse-ul veti interactiona cu caracterul vostru. Aveti grija sa nu fiti distrusi de inamici deoarece veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti acest joculet de la inceput. Fiti perseverenti. Chiar daca esuati nu renuntati! Incercati din nou si cred ca va veti descurca mai bine.

Instructiuni: folosti mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului SuperHex.io acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online, jocuri io online, jocuri io, jocuri io multiplayer, jocuri kizi noi, jocuri kizi 2017, jocuri kizi 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 575 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre SuperHex.io, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul SuperHex.io!

Made by www.firstpixel.info