CORUL FURNICILOR - JOCURI CU ZINGZILLAS

CORUL FURNICILOR - JOCURI CU ZINGZILLAS

Cele mai populare JOCURI CU ZINGZILLAS

Descrierea jocului Corul Furnicilor:
Corul Furnicilor este cel mai nou joc din categoria jocurilor cu ZingZillas in care trebuie sa dati dovada de multa rabdare. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas in aceste jocuri cu ZingZillas. In acest joc veti avea nevoie de mouse sa dati click pe furnicile care vreti sa cante. Veti controla un cor de furnici alaturi de eroii din ZingZillas. In acest joc trebuie sa fiti atenti la indicatiile primite deoarece numai asa veti sti cum sa controlati corul de furnici pentru a face super muzica. fiti perseverenti, deci chiar daca nu va iese din prima o super melodie, nu renuntati ci incercati de mai multe ori si sunt sigur ca va veti descurca de minune. In categoria jocurilor cu ZingZillas veti avea multe provocari dar acest joc e foarte interesanta. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti pentru a termina jocul aceasta cu succes, nu va faceti griji dearece fie la inceput fie pe parcurs veti primi anumite indicatii care va vor ajuta. Furnicile au incredere in voi deci dati tot ce aveti mai bun sa le demonstrati ca puteti sa le coordonati foarte bine.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Corul Furnicilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: ant chorus, jocuri cu furnici, jocuri cu insecte, jocuri cu coruri, jocuri cu zingzillas 2017, jocuri cu zingzillas cbeebies, jocuri cbeebies,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 677 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Corul Furnicilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Corul Furnicilor!

Made by www.firstpixel.info