MANIA OUALOR DE PASTE - JOCURI DE PASTE

MANIA OUALOR DE PASTE - JOCURI DE PASTE

Cele mai populare JOCURI DE PASTE

Descrierea jocului Mania Oualor de Paste:
Mania Oualor de Paste este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati dovada de indemanare, atentie si mai ales agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes si anume pentru a potrivi ouale de Paste astfel incat sa adunati un scor cat mai mare. Nu e simplu sa adunati multe puncte deoarece jocul are o multime de provocari si in plus e pe timp. Un scor bun va poate ajuta sa ajungeti pe podium unde sunt doar cei mai buni jucatori din lume. In acest joc e bine sa fiti perseverenti ceea ce inseamna ca si daca nu adunati multe puncte din prima sa nu renuntati ci sa incercati din nou si din nou pana va faceti loc pe podium alaturi de cei ma buni jucatori din lume. In acest joculet e bine sa fiti atenti la detalii ca totul sa iasa perfect. Trebuie sa alegeti cu mouse-ul ouale pe care vreti sa le mutati. Puteti schimba locul a doua oua intre ele doar daca sunt unul langa altul. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet din categoria Pastelui. In partea de sus puteti sa vedeti punctele adunate si cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mania Oualor de Paste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu potriviri, easter egg mania, jocuri de paste 2017, jocuri de pasti 2017, jocuri cu oua de paste, jocuri cu iepurasul de paste,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 379 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mania Oualor de Paste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mania Oualor de Paste!

Made by www.firstpixel.info