POTRIVESTE PASARILE - JOCURI CU ZINGZILLAS

POTRIVESTE PASARILE - JOCURI CU ZINGZILLAS

Cele mai populare JOCURI CU ZINGZILLAS

Descrierea jocului Potriveste Pasarile:
Potriveste Pasarile este un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti perechiile de pasari. Pare usor dar nu va grabiti sa judecati acest joc deoarece aveti mult de munca. Pasarile se ascunde in niste flori si trebuie sa le faceti sa iasa afara doua cate doua sa vedeti daca sunt la fel sau nu. Daca sunt la fel vor pleca dar daca nu sunt la fel vor intra inapoi in floare. Fiti atenti si tineti minte pasarile care au intrat inapoi in flori. In acest joc aveti nevoie de mouse pentru a da click pe florile pe care doriti sa le verificati. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium in acest jocult cu Zingzillas, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Odata ajunsi acolo daca vreti sa va pastrati locul trebuie sa continuati sa jucati, sa incercati sa va depasiti recordul personal. La inceput sunt patru sau sase flori dar pe masura ce avansati in niveluri superioare veti avea in prim plan tot mai multe si va fi tot mai dificil sa gasiti perechiile de pasari cantarete. Fiti atenti si cred ca veti obtine un scor bun.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Potriveste Pasarile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: hummingbird harmonise, jocuri cu pasari, jocuri de memorie, jocuri cu zingzillas de memorie, jocuri cu zingzillas 2017, jocuri cu zingzillas cbeebies, jocuri cbeebies,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 326 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Potriveste Pasarile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Potriveste Pasarile!

Made by www.firstpixel.info