PUZZLE CU BARZOIUL RICHARD - JOCURI CU BARZOIUL RICHARD

ULTIMELE JOCURI CU BARZOIUL RICHARD

PUZZLE CU BARZOIUL RICHARD - JOCURI CU BARZOIUL RICHARD

Cele mai populare JOCURI CU BARZOIUL RICHARD

Descrierea jocului Puzzle cu Barzoiul Richard:
Puzzle cu Barzoiul Richard e unul din cele mai dragute jocuri aparute in categoria puzzleurilor unde trebuie sa dati dovada de atentie, indemanare si mai ales agilitate. Va trebui sa folositi mouse-ul in joc pentru a pune pe rand piesele la locul lor dupa ce se amesteca. Inainte sa incepeti si sa faceti piesele sa se amestece va sugerez sa incercati sa memorati imaginea deoarece daca stiti cum arata va veti da seama mai usor unde e locul fiecarei piese. In imagine apare Richard, personajul principal din noul film de animatie Richard Barzoiul. Acesta nu e singur ci alaturi de doi prieteni inaripati. In acest joc trebuie sa faceti cat mai repede puzzleul deoarece jocul e cronometrat. Cu cat mai repede cu atat mai multe puncte veti aduna si un scor bun va poate duce pe podium. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru de tip puzzle cu Richard barzoiul, deoarece acest lucru ne ajuta sa il promovam mai mult. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa va exprimati opinia despre cele experimentate in acest joc.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Barzoiul Richard acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: richard the stork puzzle, jocuri cu barzoiul richard 2017, jocuri cu berze, jocuri cu vrabii, jocuri cu pasari, jocuri richard the stork,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 204 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Barzoiul Richard, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Barzoiul Richard!

Made by www.firstpixel.info