IEPURASUL SI OUALE DE PASTE - JOCURI DE PASTE

IEPURASUL SI OUALE DE PASTE - JOCURI DE PASTE

Cele mai populare JOCURI DE PASTE

Descrierea jocului Iepurasul si Ouale de Paste:
Iepurasul si Ouale de Paste este un joc in care trebuie sa adunati cat mai multe puncte. In acest joc trebuie sa folositi mouse-ul pentru a muta iepurele astfel incat sa mutatiouale la locl potrivit. Trebuie sa le puneti la locurile marcate cat mai repede posibil. Poate ca jocul are tendinta sa fie mai simplu la inceput, dar nu trebuie sa va grabiti sa il judecati, deoarece pe masura ce avansati in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa faceti fata provocarilor ce va asteapta. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca super bine in acest joc iar iepurasul de paste va fi mandru de voi. In joc veti primi indicatii la inceput dar pe masura ce avansati veti fi pe cont propriu. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Odata ajunsi acolo daca vreti sa va pastrati locul trebuie sa continuati jocul astfel incat sa va depasiti recordul personal. Aveti grija sa nu duceti ouale in pozitii din care nu le mai puteti muta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Iepurasul si Ouale de Paste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: easter sokoban, jocuri cu oua, jocuri de paste 2017, jocuri de pasti 2017, jocuri cu oua de paste, jocuri cu iepurasul de paste,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 531 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Iepurasul si Ouale de Paste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Iepurasul si Ouale de Paste!

Made by www.firstpixel.info