PICTEAZA CU ZINGZILLAS - JOCURI CU ZINGZILLAS

PICTEAZA CU ZINGZILLAS - JOCURI CU ZINGZILLAS

Cele mai populare JOCURI CU ZINGZILLAS

Descrierea jocului Picteaza cu ZingZillas:
Picteaza cu ZingZillas este un joc frumos pentru fete si baieti in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a face o super imagine pentru eroii de la zingzillas. Va trebui sa pictati ceva pentru ei, orice. Trebuie sa aveti o imaginatie bogata si talent in pictura pentru a face ceva dragut pentru eroii de la zingzillas. In acest joc e bine sa fiti perseverenti deci daca nu reusiti din prima sa faceti o pictura frumoasa nu trebuie sa renuntati. Incercati de mai multe ori si cred ca pana la urma veti face ceva super. Acordati-ne un like daca mai vreti si alte jocuri cu zinzillas si spuneti-ne ce ati desenat pentru eroii vostri din desene animate. In dreapta aveti culorile pe care le puteti folosi pentru a picta. Daca sunteti multumiti de rezultatul final puteti salva imaginea in calculatorul personal sau chiar sa o imprimati pentru a avea o amintire frumoasa cu ce ati pictat. Daca nu a iesit cum va asteptati nu ezitati sa incercati din nou, sunt sigur ca va veti descurca mai bine. In acest joc aveti nevoie de mouse pentru a interactiona cu pensula si cu vopseaua pentru a picta ceva frumos.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Picteaza cu ZingZillas acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: bing zing backdrops, jocuri de pictat, jocuri cu zingzillas 2017, jocuri cu zingzillas cbeebies, jocuri cbeebies,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1450 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Picteaza cu ZingZillas, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

bognar nicoleta a spus 22.10.2017

nu mio placut de loc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info