STRIVESTE FRUCTELE - JOCURI CU ZINGZILLAS

STRIVESTE FRUCTELE - JOCURI CU ZINGZILLAS

Cele mai populare JOCURI CU ZINGZILLAS

Descrierea jocului Striveste Fructele:
Striveste Fructele este un joc foarte interesant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a strivi niste fructe. Cu cat mai multe cu atat mai multe puncte veti primi. Trebuie sa va straduiti in acest joc pentru a aduna un numar cat mai mare de puncte in acest joc cu zingzillas deoarece cu un scor mare puteti intra in topul jucatorilor. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti din greu, sa fiti perseverenti, nu e ceva usor de reusit. Va trebui sa folositi space sau mouse-ul pentru a lovi fructele cu ciocanul. Trebuie sa fiti agili si sa aveti precizie. Fructele vin ca pe banda rulanta din partea stanga a ecranului iar ciocanul vostru e in partea dreapta. Trebuie sa dati pe space sau click la momentul potrivit pentru a sparge fructele. Daca ratati veti pierde puncte. DAca pierdeti prea multe puncte veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Lasati-ne un comentariu cu scorul vostru ca sa il comparati cu ceilalti jucatori. In acest joc va veti distra de minune alaturi de eroii vostri din desene animate care sunt alaturi de voi si va sustin sa adunati cat mai multe puncte.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Striveste Fructele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: tap a long splat down, jocuri cu fructe, jocuri cu zingzillas 2017, jocuri cu zingzillas cbeebies, jocuri cbeebies,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 296 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Striveste Fructele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Striveste Fructele!

Made by www.firstpixel.info