LANSAREA LUI RUSTY - JOCURI CU SQUIDBILLIES

ULTIMELE JOCURI CU SQUIDBILLIES

LANSAREA LUI RUSTY - JOCURI CU SQUIDBILLIES

Cele mai populare JOCURI CU SQUIDBILLIES

Descrierea jocului Lansarea lui Rusty:
Lansarea lui Rusty est eun joc interesant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Ca sa reusiti trebuie sa adunati cat mai multe puncte. Aveti cinci incercari sa obtineti un scor mare. La finalul celor cinci incercari se va face totalul punctelor de la fiecare incercare si daca aveti un scor suficient de bun puteti avea sansa sa intrati in topul jucatorilor. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a pregati pentru inceput lansarea. Miscati de la stanga la dreapta mouse-ul cat mai repede ca sa incarcati bara din partea de sus. Cand e cat mai incarcata dati pe click ca sa il lansati pe Rusy, pe eroul din desene animate de la Cartoon Network. cand e in aer puteti sa dati click ca sa il faceti sa coboare repede spre pamant. Incercati sa loviti anumite lucruri de pe pamant ca sa fiti aruncati si mai departe si sa provocati distrugeri deoarece asa veti primi puncte in plus. Daca dupa cele incercati nu sunteti multumiti de rezultatul final incercati din nou si sunt sigur ca va veti descurca mult mai bine.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lansarea lui Rusty acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: floor it, jocuri cu rusty, jocuri cu squidbillies 2017, jocuri cu squidbillies cartoon network, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 623 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lansarea lui Rusty, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

catalin a spus 18.04.2017

tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info