PUZZLE CU IMAGINARA MARY - JOCURI CU IMAGINARA MARY

ULTIMELE JOCURI CU IMAGINARA MARY

PUZZLE CU IMAGINARA MARY - JOCURI CU IMAGINARA MARY

Cele mai populare JOCURI CU IMAGINARA MARY

Descrierea jocului Puzzle cu Imaginara Mary:
Puzzle cu Imaginara Mary este un nou joculet aparut in categoria puzzleurilor doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro. In joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun sa faceti acest puzzle cu personajele principale din serialul de la ABC, Imaginara Mary. In categoria jocurilor cu imaginara Mary veti avea o multime de provocari, aceasta e doar prima. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a aranja piesele de la puzzle. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca bine. Va vom spune acum ce puteti vedea in imagine. Nu veti avea decat trei secunde sa observati imaginea inainte sa se amestece piesele deci e destul de greu sa o memorati. In dreapta o veti vedea pe Alice, personajul principal. In stanga il veti vedea pe barbatul de care Alice se indragosteste. Acesta e singur dar are trei copii, un baiat si doua fete. In puzzle o veti vedea si pe Mary, prietena imaginara a lui Alice. Acesta ar trebui sa ii dea sfaturi bune lui Alice dar de multe ori o baga in belele pe femeie. Acordati-ne un like daca v-ati distrat in acest joc cu imaginara Mary.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Imaginara Mary acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: imaginary mary jigsaw, jocuri cu prieteni imaginari, jocuri cu imaginara mary 2017, jocuri cu imaginara mary abc, jocuri abc, jocuri imaginary mary,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 132 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Imaginara Mary, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Imaginara Mary!

Made by www.firstpixel.info