DOCTORITA EROINA - JOCURI CU DOCTORI

DOCTORITA EROINA - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Doctorita Eroina:
Doctorita Eroina este un joc dragut aparut in categoria fetelor in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joculet pentru a ajuta pacientii. Veti fi o doctorita care lucreaza pe mai multe domenii. In primul rand veti ajuta o fata care are probleme dentare, veti face pe dentista. Trebuie sa ii curatati dintii si sa ii reparati pe cei stricati. Pentru asta veti folosi pe rand ustensilele medicale din dreapta ecranului. Cand terminati va trebui sa treceti mai departe acolo unde va trebui sa aveti grija de o fata care are probleme la ochi. Ii veti pune niste picaturi in ochi si veti face unele tratamente dupa care ii veti da o pereche de ochelari. Veti ajuta doctorita si sa faca o operatie in acest joc. Fiti atenti in fiecare nivel la indicatiile primite si sunt sigur ca va veti descurca de minune. In acest joc e bine sa fiti perseverenti daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc e bine sa nu fiti timizi si sa fiti concentrati mereu.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doctorita Eroina acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctorite, super hero doctor, jocuri cu doctori noi, jocuri cu doctori 2016, jocuri cu spitale, jocuri cu medici, jocuri cu spitale,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 351 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doctorita Eroina, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Doctorita Eroina!

Made by www.firstpixel.info