JAMES BARMAN - JOCURI CU SOFIA

JAMES BARMAN - JOCURI CU SOFIA

Cele mai populare JOCURI CU SOFIA

Descrierea jocului James Barman:
James Barman este un joc interesant pentru toti baietii si toate fetele, pentru toti copiii fani ai serialului Sofia Intai de la Disney Junior. In acest joc aveti sansa sa ajungeti in topul jucatorilor dar pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti din greu. Veti folosi mouse-ul in acest joc pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas si anume pentru a-l ajuta pe James sa prepare tot felul de cocktailuri pentru Sofia si Amber, cele doua printese din serial. Printesele va vor arata ce bauturi vor sa fie in cocktail si voi trebuie sa le tineti minte. Vi se vor arata doar cateva secunde deci trebuie sa aveti o memorie buna. La inceput e usor deoarece sunt doar trei bauturi de tinut minte dar numarul lor creste pe masura ce avansati. Daca gresiti veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput. Jocul e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si sa invatati regulile. James are nevoie de voi deci dati tot ce aveti mai bun sa reusiti sa il ajutati.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului James Barman acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: james real bartender, jocuri cu barmani, jocuri cu bauturi, jocuri cu james, jocuri cu sofia intai, jocuri cu sofia noi, jocuri cu sofia 2017, jocuri disney junior, jocuri sofia the first,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3602 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre James Barman, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ILINCA a spus 03.07.2017

plictisitor

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info