FATA MINION LA SPA - JOCURI CU DESPICABLE ME

FATA MINION LA SPA - JOCURI CU DESPICABLE ME

Cele mai populare JOCURI CU DESPICABLE ME

Descrierea jocului Fata Minion la Spa:
In acest joc veti avea grija de o fata minion la spa. Trebuie sa ii faceti baie in primul rand. DAca vreti sa treceti peste veti apasa butonul skip din dreapta ecranului. Veti avea nevoie de indemanare in acest joc pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In primul rand veti spala parul fetei cu sampon si il veti limpezi cu apa de la dus. dupa aceea veti folosi sapun pentru a spala fata minion pe corp dar tot cu dusul o veti limpezi. Fiti atenti la indicatiile primite deoarece vi se va spune tot ce aveti de facut. In acest joc dupa ce spalati fata minion la spa trebuie sa o stergeti pe corp si sa o uscati pe par iar apoi veti aplica niste creme sa ii faceti tenul mai curat. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti pentru a termina jocul aceasta cu minioni la spa cu succes, nu va faceti griji dearece fie la inceput fie pe parcurs veti primi anumite indicatii care va vor ajuta. In plus o sageata va fi langa voi pe parcursul jocului si va va arata tot ce trebuie sa faceti pas cu pas. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu fete minion si vom incerca sa va aducem mai multe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fata Minion la Spa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: minion girl spa day, jocuri cu fata minion, jocuri cu minioni de imbracat, jocuri cu minioni la spa, jocuri la spa, jocuri cu despicable me noi, jocuri cu minioni, jocuri cu despicable me 2015, jocuri cu minioni 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 748 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fata Minion la Spa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fata Minion la Spa!

Made by www.firstpixel.info