BAIATUL FOC SI FATA APA AVENTURA DIN TEMPLU - JOCURI IN 2

BAIATUL FOC SI FATA APA AVENTURA DIN TEMPLU - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Baiatul Foc si Fata Apa Aventura din Templu:
Baiatul Foc si Fata Apa Aventura din Templu e un joc frumos in care tot ce trebuie sa faceti este sa ajungeti cu bine la destinatie in fiecare nivel. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa dar si w, a, s, d deoarece e un joc in 2. Poate ca jocul are tendinta sa fie mai simplu la inceput, dar nu trebuie sa va grabiti sa il judecati, deoarece pe masura ce avansati in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa faceti fata provocarilor ce va asteapta. veti controla doua personaje, pe baiatul foc si pe fata apa si trebuie sa ajungeti cu bine la destinatie adunand in acelasi timp si diamantele. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joc. Trebuie sa lucrati in echipa daca vreti sa terminati jocul cu succes. Incercati sa adunati cat mai multe diamante ca sa obtineti un scor mare sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori din lume. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Baiatul Foc si Fata apa si Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cat de multe niveluri ati reusit sa terminati.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baiatul Foc si Fata Apa Aventura din Templu acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: firestar and icestar temples adventure, jocuri cu baiatul foc si fata apa, jocuri de aventura in 2, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5873 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baiatul Foc si Fata Apa Aventura din Templu, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Baiatul Foc si Fata Apa Aventura din Templu!

Made by www.firstpixel.info