FERDINAND CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU FERDINAND

ULTIMELE JOCURI CU FERDINAND

FERDINAND CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU FERDINAND

Cele mai populare JOCURI CU FERDINAND

Descrierea jocului Ferdinand Carti de Memorie:
Ferdinand Carti de Memorie este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Ferdinand si va vom aduce mai multe. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cat de multe puncte adunati in acest joc ca sa comparati scorul cu alti jucatori. In acest joc trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucactori din lume. Trebuie sa fiti atenti la indicatiile primite daca vreti sa reusiti sa gasiti toate perechiile de carti. Pe carti sunt imagini cu Ferdinand si prietenii sai. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor, cea mai mare greseala ar fi sa renuntati sa mai cautati perechiile de carti. Trebuie sa fiti perseverenti, sa incercati de mai multe ori pentru a reusi sa va faceti remarcati in fata celorlalti. Fiti mereu pe faza si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet cu carti de memorie.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ferdinand Carti de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: ferdinand memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu ferdinand 2017, jocuri cu taurul ferdinand, jocuri cu tauri,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 106 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ferdinand Carti de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ferdinand Carti de Memorie!

Made by www.firstpixel.info