BAIATUL FOC SI FATA APA SPRE CASA - JOCURI IN 2

BAIATUL FOC SI FATA APA SPRE CASA - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Baiatul Foc si Fata Apa Spre Casa:
Baiatul Foc si Fata Apa Spre Casa este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun astfel incat sa ajungeti cu succes la destinatie alaturi de eroii vostri. In acest joc un jucator va controla baiatul foc iar celelalat va controla fata apa si trebuie sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel. Nu e simplu, dar sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet daca lucrati in echipa. Primul nivel e foarte simplu deoarece nu sunt prea multe obstacole pe drum, trebuie doar sa adunati diamantele colorate si sa ajungeti la final, dar pe masura ce avansati in niveluri superioare apar capcane si trebuie sa fiti tot mai atenti. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti in acest joc, nu trebuie sa va panicati deoarece jocul are infidicatii la inceput. Dati tot ce aveti mai bun sa obtineti un scor mare, ca sa reusiti sa ajungeti sus pe podium unde sunt cei mai buni jucatori din lume. Baiatul foc si Fata apa au nevoie de voi, sunt sigur ca va veti descurca de minune si le veti demonstra de ce sunt in stare.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baiatul Foc si Fata Apa Spre Casa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: icestar and firestar go home, jocuri cu baiatul foc si fata apa 2017, jocuri cu baiatul foc si fata apa in 2, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7213 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baiatul Foc si Fata Apa Spre Casa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

donea alecsandra a spus 18.04.2017

e unul fain

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info