URMARESTE LEIMINGII - JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

URMARESTE LEIMINGII - JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

Cele mai populare JOCURI CU GRIZZY SI LEMINGII

Descrierea jocului Urmareste Leimingii:
Urmareste Leimingii este un joc dragut in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa ajungeti in topul jucatorilor. Ca sa reusiti asta trebuie sa adunati cat mai multi lemingi alaturi de ursul grizzly. Nu e simplu deloc ca sa reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes. In categoria jocurilor cu Grizzly si lemingii trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa obtineti un scor mare, sa aveti sansa sa demonstrati de ce sunteti in stare. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu lemingi si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cati lemingi ati prins. Aveti grija sa nu va loviti de obstacolele de pe drum deoarece veti pierde din lemingii pe care i-ati adunat. Aveti grija sa va feriti de toate obstacolele. Veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati in acest joculet cu ursul grizzly. Acest joc va va pune la incercare atentia, agilitatea si perspicacitatea. Daca doriti sa terminati jocul cu succes va trebui sa aveti toate calitatile prezentare mai sus, deoarece acest joc e plin de provocari si fara ele nu veti avea sansa de izbanda.

Instructiuni: folositi mosue-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Urmareste Leimingii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: chasing lemings, jocuri cu grizzly si lemingii 2017, jocuri cu grizzly si lemingii boomerang, jocuri boomerang, jocuri cu ursi grizzly, jocuri cu lemingi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 959 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Urmareste Leimingii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

SAL a spus 22.04.2017

nu merge

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info