BASCHET CU PERSONAJELE NICK - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

BASCHET CU PERSONAJELE NICK - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Baschet cu Personajele Nick:
Baschet cu Personajele Nick este un joc dragut in care va veti distra super jucand baschet alaturi de eroii vostri de la Nickelodeon din seriale precum Casa Galagioasa, Power Rangers, Testoasele Ninja, Henry Danger si asa mai departe multe altele. In acest joc veti alerga cu sagetile si veti arunca la cos cu space daca e mingea la voi. daca mingea e la adversari trebuie sa ii urmariti si sa apasati pe space cand va apropiati ca sa o luati. Va trebui sa alegeti la inceput cu ce personaje veti fi in echipa si care e personajul pe care il veti controla voi. Aveti super personaje din desene animate pe care sunt sigur ca le indragiti. Trebuie sa dati mai multe cosuri decat adversarii inainte ca meciul sa se termine. Sus e scorul si cronometrul in acest joc din categoria sportului. Nu uitati sa ne acordati un like daca va place acest joc oferit de site-ul nostru. Daca vedem ca va place va vom aduce mai multe de acest fel. Puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre joc, partile lui pozitive si partile negative. Dati tot ce aveti mai bun sa castigati meciul de baschet.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si space pentru actiun
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baschet cu Personajele Nick acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu baschet, nick basketball stars 2, jocuri cu casa galagioasa 2017, jocuri cu casa galagioasa nickelodeon, jocuri cu the loud house 2017, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8840 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baschet cu Personajele Nick, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

degetica a spus 21.04.2017

Is great the play

degetica a spus 21.04.2017

jocul nu merge de loc la mine dar cred ca este great

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info