AI GRIJA DE MICUTUL GINGER - JOCURI TALKING FRIENDS

AI GRIJA DE MICUTUL GINGER - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Ai grija de Micutul Ginger:
Ai grija de Micutul Ginger este un joc frumos din categoria doctorilor in care il aveti in prim plan pe Ginger, cel mai mic dintre eroii de la Talking friends. In acest joc Ginger e la doctor si trebuie sa il ajutati deoarece e foarte speriat. Trebuie sa lucrati cu grija ca sa ii demonstrati ca nu are de ce sa fie speriat. In acest joculet veti primi ajutor de la un asistent deci nu va faceti griji daca nu stiti ce are de facut un doctor. Va trebui sa va folositi de mouse-ul vostru in acest joc pentru a faca fata provocarilor, pentru a va indeplini obiectivul pas cu pas. Daca aveti nevoie de alte butoane va vom informa sau veti primi indicatii in joc. Veti primi pe rand ustensilele medicale pe care trebuie sa le folositi pe rand pentru a avea grija de Ginger, sa ii tratati toate ranile ca sa fie cat mai bine intr-un final. Fiti atenti si sunt sigur ca ginger va va fi foarte recunoscator. Acordati-ne un like daca va place sa fiti doctori. In acest joculet e important sa fiti perseverenti deci daca nu reusiti din prima sa terminati jocul cu succes ar trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ai grija de Micutul Ginger acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking ginger, jocuri cu talking ginger la doctor, talking ginger care, jocuri de vorbit la microfon, jocuri de vorbit cu prietenii, jocuri cu animale care te imita, jocuri talking friends 2017, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3255 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ai grija de Micutul Ginger, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ai grija de Micutul Ginger!

Made by www.firstpixel.info