BAIATUL FOC SI FATA APA ENERGIA DIN PADURE - JOCURI IN 2

BAIATUL FOC SI FATA APA ENERGIA DIN PADURE - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Baiatul Foc si Fata Apa Energia din Padure:
Baiatul Foc si Fata Apa Energia din Padure este un joc frumos in care trebuie sa lucrati in echipa alaturi de un prieten, deoarece e un joc in 2 jucatori. Trebuie sa folositi sagetile si w, a, s, d in acest joculet pentru a va deplasa cu cele doua personaje. Aveti mare grija cum va deplasati sa nu cadeti in capcane. Jocul e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si in plus nu veti avea atat de multe obstacole si capcane. Pe masura ce treceti in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Baiatul Foc si Fata apa si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre acest joculet in 2. Trebuie sa adunati diamante din padure pentru a trece mai departe. Degeaba ajungeti la finalul traseului daca nu ati adunat toate diamantele deoarece nu veti putea avansa.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baiatul Foc si Fata Apa Energia din Padure acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: icegirl and fireboy energy forest, jocuri cu baiatul foc si fata apa 2017, jocuri cu baiatul foc si fata apa, jocuri cu baiatul foc si fata apa in 2, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9865 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baiatul Foc si Fata Apa Energia din Padure, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Baiatul Foc si Fata Apa Energia din Padure!

Made by www.firstpixel.info