CUTIA DE NISIP A LUI ORION - JOCURI MINECRAFT

CUTIA DE NISIP A LUI ORION - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Cutia de Nisip a lui Orion:
Cutia de Nisip a lui Orion este unul din dragutele jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a reusi sa ajungeti cu bine la destinatie, pentru a reusi sa construiti o super lume. Acesta este un joc de aventura de genul jocurilor Minecraft doar ca putin mai modern. Veti fi tot intr-o lume facuta din cuburi si trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa castigati experienta. La inceput dar si pe parcurs veti primi ajutor, vi se va spune tot ce trebuie sa faceti pas cu pas pentru a va indeplini obiectivul cu succes. acordati-ne un like daca va plac jocurile minecraft si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cat de mare v-ati facut baza. In acest joc cu a si d va veti deplasa si cu space veti sari. Trebuie insa sa folositi mouse-ul pentru a interactiona cu lucrurile din jur. fiti atenti si cred ca va veti descurca de minune. daca dati de mai multe ori click pe un cub il veti distruge si ii veti lua resursele. Daca doriti puteti sa construiti cuburi ca sa va ajute sa ajungeti intr-un anumit loc.

Instructiuni: folositi a, d pentru deplasare, mouse-ul pentru a interactiona si space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cutia de Nisip a lui Orion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: orion sandbox, jocuri minecraft 2017, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9136 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cutia de Nisip a lui Orion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cutia de Nisip a lui Orion!

Made by www.firstpixel.info