LIGA DE FOTBAL ENGLEZA - JOCURI FOTBAL

LIGA DE FOTBAL ENGLEZA - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Liga de Fotbal Engleza:
Liga de Fotbal Engleza este unul din cele mai noi jocuri din categoria fotbalului in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga campionatul de fotbal englez. Trebuie sa va alegeti echipa inainte sa incepeti. Veti avea nevoie de sageti penttru a va deplasa cu fotbalistii. Aveti nevoie de a pentru a centra mingea, de s pentru a pasa mingea si de d pentru a da suturi la poarta. Scopul e sa dati cat mai multe goluri inainte ca timpul sa se termine. CA sa castigati meciul trebuie sa dati mai multe goluri decat adversarul inainte ca timpul sa se termine. Fiti pe faza si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet cu liga de fotbal englezeasca. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu fotbal si va vom aduce tot mai multe. Veti avea sansa sa fiti cu cei mai buni jucatori de fotbal din Anglia in acest joc. Daca pierdeti un meci veti pierde campionatul si veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Incercati din nou si sunt sigur ca de data asta va veti descurca mult mai bine si veti ajunge mai departe, poate cine stie, pana in finala.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare, a pentru centra, s pentru pasa si d pentru sut
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Liga de Fotbal Engleza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: england soccer league, jocuri fifa, jocuri cu fifa, jocuri cu jucatori de fotbal, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2017, jocuri cu mingi, jocuri cu fotbalisti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7118 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Liga de Fotbal Engleza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

XA a spus 22.04.2017

FOARTE TARE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info