PESTI MANANCA PESTI IN 3 - JOCURI IN 2

PESTI MANANCA PESTI IN 3 - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Pesti Mananca Pesti in 3:
Pesti Mananca Pesti in 3 este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a deveni cel mai mare peste din ocean. In acest joc aveti sansa sa jucati singuri sau cu alti doi prieteni. Trebuie sa alegeti inca de la inceput cati jucatori vor fi. Veti avea nevoie de sageti daca jucati singuri. Cu sagetile veti inota cu pestele prin ocean si trebuie sa prindeti cat mai multi pesti ca sa cresteti tot mai mari. In acest joc e bine sa prindeti doar pestii mai mici decat al vostru deoarece daca intrati in cei mai mari veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Veti avea nevoie de w, a, s, d daca mai joaca un jucator. Daca jucati in 3 al treilea jucator va folosi si mouse-ul. Dati tot ce aveti mai bun in acest joc sa prindeti cat mai multi pesti si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cat de multi pesti ati prins. Sus veti avea scorul. Cel care ramane ultimul in joc va fi cel castigator. Daca sunteti prinsi si mancati de pesti mai mari va trebui sa asteptati pana si ceilalti jucatori sunt prinsi.

Instructiuni: folositi mouse-ul, sagetile si w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pesti Mananca Pesti in 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pesti, jocuri in 3 jucatori, jocuri in 3, jocuri cu pesti in 2, jocuri cu pesti in 3, fish eat fish 3 players, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10999 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pesti Mananca Pesti in 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pesti Mananca Pesti in 3!

Made by www.firstpixel.info