LEGENDELE BASCHETULUI - JOCURI IN 2

LEGENDELE BASCHETULUI - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Legendele Baschetului:
Legendele Baschetului este un super joc din categoria sportului in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. In categoria sportului aveti o multime de jocuri in 2 pe care sunt sigur ca le veti indragi. In acest joc va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu eroii din echiap de baschet. Aveti nevoie de b pentru a arunca la cos mingea cand e la voi. Tot cu v veti lua mingea de la adversari. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune si veti castiga meciurile. Veti folosi w, a, s, d in acest joculet pentru a juca daca sunteti al doilea jucator. Acesta este un joc in 2 deci fiti pe faza. Va trebui sa folositi l pentru a arunca cu mingea la cos. Va trebui sa folositi b pentru a lua mingea de la adversari. Acordati-ne un like daca va distrati bine in acest joc de sport in 2. Aveti sansa sa va distrati alaturi de prieteni in acest joc in 2 jucatori. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cate meciuri ati castigat.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d pentru deplasare l si b pentru a arunca la cos si a lua mingea adversarilor
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Legendele Baschetului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu baschet, jocuri cu baschet in 2, jocuri cu baschetbalisti, basketball legends, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4249 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Legendele Baschetului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

DENISA a spus 09.09.2017

JOCUL ACESTA E FOARTE TARE

sgfhgsgwxfcsgHNXVHNA a spus 24.05.2017

fuck you and you

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info