PAC XON - JOCURI DE INDEMANARE

PAC XON - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Pac Xon:
Pac Xon este un joc palpitant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume, dar singura cale prin care puteti sa reusiti asta este sa terminati jocul cu un punctaj cat mai mare iar acest lucru nu e foarte usor de indeplinit. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu caracterul. In acest joc trebuie sa izolati inamicii cu ajutorul caracterului vostru care poate sa creeze ziduri. Trebuie sa stiti cum sa va deplasati prin teren ca sa faceti ziduri in jurul inamicilor. Trebuie sa acoperiti un anumit procentaj din teren cu ziduri ca sa treceti mai departe. In partea de sus in dreapta veti vedea cat la suta din teren trebuie sa fie acoperit de zid ca sa treceti mai departe. tot acolo veti vedea si cat e acoperit la momentul actual. In acest joc daca sunteti prinsi de adversari veti pierde una din vieti si daca vi se termina toate veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Cand terminati cu succes un nivel veti primi o viata bonus. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joc de indemanare.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pac Xon acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: pac-xon, jocuri de indemanare noi, jocuri vechi, jocuri de indemanare 2017, jocuri de perspicacitate,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 723 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pac Xon, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pac Xon!

Made by www.firstpixel.info