GAERNET SI CARNEA - JOCURI CU STEVEN UNIVERSE

GAERNET SI CARNEA - JOCURI CU STEVEN UNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU STEVEN UNIVERSE

Descrierea jocului Gaernet si Carnea:
Gaernet si Carnea este un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa reproduceti miscarile diamantelor. Cand vedeti ca diamantele se lumineaza trebuie sa tineti minte ordinea in care s-au luminat. Cand apare pe ecran scris go, atunci trebuie sa apasati pe diamante in aceeasi ordine in care s-au luminat. daca gresiti jocul s-a terminat. DAca reusiti veti trece mai departe unde diamantele se vor lumina in alta ordine si din ce in ce mai multe. In acest joc daca nu reusiti sa reproduceti luminarea inainte ca timpul sa se termine veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Sus e scorul si cronometrul in acest joculet cu Steven Universe. Garnet tine in mana niste bucati de carne atunci cand face miscarile. Pe masura ce treceti in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. Dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori din lume in acest joculet cu Garnet. Acordati-ne un like daca v-ati distrat alaturi de Steven si Garnet in acest joculet de indemanare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gaernet si Carnea acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: beat meat mania, jocuri cu garnet, jocuri cu steven universe 2017, jocuri cu steven universe cartoon network, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1998 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gaernet si Carnea, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Gaernet si Carnea!

Made by www.firstpixel.info